Vastgoedontwikkelaar Artenys kiest voor Digitale Woonassistent (DWA)

Artenys is een samensmelting van een bouwpromotor en een internationaal aannemersbedrijf. Paul Van Audenhove en Jan van Bergeijk (DenysGlobal) hebben hun krachten gebundeld om slimme….

Artenys
Vastgoedontwikkelaar Artenys kiest voor Digitale Woonassistent (DWA)

Artenys is een samensmelting van een bouwpromotor en een internationaal aannemersbedrijf. Paul Van Audenhove en  Jan van Bergeijk (DenysGlobal) hebben hun krachten gebundeld om slimme woonoplossingen aan te reiken als antwoord op de maatschappij van morgen via DWA. Het eerste project is woonpark Bergbos te Merelbeke.

Paul Van Audenhove (CEO Artenys) : “ In onze vastgoedontwikkelingen leggen we het accent op LEVEN & WONEN. Om deze thema’s maximaal uit te bouwen hadden we nood aan een sterke innovatieve digitale partner die onze bewoners persoonlijk kan begeleiden rond wonen, diensten en indien gewenst ook rond zorg. “

Jan van Bergeijk (DenysBlobal) : “ Een bewoner is een klant. Om deze klantrelatie (Customer Service)  maximaal te onderbouwen is snelheid en personaliseerbaarheid zeer belangrijk en dit rond wonen, diensten & zorg. Technologie zal ervoor zorgen dat de hedendaagse klant alles kan melden en opvolgen. Hiervoor bieden we via Digitale Wonnassistent een APP op maat van de residentie of site aan iedere prospect, bewoner en eigenaar. “

Marc Driesen (Digitale Woonassistent) : “ Samenwerken met een vastgoedontwikkelaar die zeer goed voelt wat de markt wil is altijd fijn. Vastgoedontwikkelingen zullen steeds digitaler worden. Alle sites en residenties zullen een eigen APP hebben. Deze app zal HET communicatiekanaal worden met de conciërge , de syndicus, de technieker, de vastgoedontwikkelaar,.. Ook sensoren zullen binnen enkele jaren niet meer weg te denken zijn in woonprojecten. DWA zal deze data kunnen onderbouwen met een personaliseerbare service en zal inspelen op de snelheid die bewoners (klanten) zoeken de dag van vandaag.

We leven momenteel in een NU maatschappij. De klant heeft NU een vraag en wil NU een vraag kunnen stellen en opvolgen.

Meer info? Surf naar :

www.artenys.be

www.digitalewoonassistent.be / info@digitalewoonassistent.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search