Beauprez Service Residenties factureert voortaan via DWA

Beauprez
Beauprez Service Residenties factureert voortaan via DWA

Het exploiteren van assistentiewoningen is een vak. Om alle operationele processen inclusief facturatie nog efficiënter & gestructureerder te laten verlopen, koos Beauprez Service Residenties voor de software van Digitale Woonassistent.

“Wanneer je als organisatie groeit dien je tools te gebruiken die je maximaal kunnen ondersteunen” stelt bestuurder Sandra van de Walle. Ondertussen vallen reeds 3 residenties onder ons beheer: Residentie Beauprez, Senior Resort De Kloef & La Radieuze Senior Resort.

Beauprez2

Sandra van de Walle (Beauprez): “We willen ons als uitbater van assistentiewoningen maximaal met onze bewoners bezig kunnen houden. We waren dus op zoek naar een software die vele operationele processen transparanter kon maken in onze zorgflats om zo alles goed op elkaar af te kunnen stemmen. Ook het automatiseren van de facturatie was één van de vereisten aangezien hier massaal veel tijd in kruipt. DWA werd als software speciaal ontworpen om assistentiewoningen efficiënter uit te baten. Zo hebben we elkaar gevonden.

Marc Driesen (DWA): “We hebben een software gemaakt die speciaal voor assistentiewoningen werd ontworpen en daar plukken we steeds meer de vruchten van. Een software dient niet alles te kunnen… daardoor wordt hij onoverzichtelijk en minder gebruiksvriendelijk voor de woonassistent en zijn/haar bestuurder(s). DWA heeft bewust gekozen voor het schrijven van een koppeling met de beste facturatiepakketten op de markt. We waren van mening dat het warm water niet heruitgevonden diende te worden. Onze ervaring in de markt leerde ons ook dat iedere beheersinstantie graag haar eigen facturatiesysteem wenste te behouden. Dit zou anders teveel werk en rompslomp met zich meebrengen. Daardoor koppelen we nu rechtstreeks met hun facturatiepakket en verloopt alles zeer efficiënt en sereen.

Voor meer inforamtie:

Beauprez Service Residenties

www.beauprezgroup.be I  Info@beauprezgroup.be

Digitale Woonassistent

www.digitalewoonassistent.be I  info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search