Realis kiest in Residentie De Veiling voor DWA

Realis
Realis kiest in Residentie De Veiling voor DWA

Realis realiseert met aannemer Superhuis in Hoogstraten een ontwikkeling van 20 ruime erkende assistentiewoningen met de naam Residentie De Veiling. Omdat er grote vraag was naar een goed georganiseerde uitbating viel de keuze voor het woonconcept van Digitale Woonassistent. Residentie De Veiling zal zijn deuren openen in januari 2020.

In gemeente Hoogstraten was er meer dan voldoende vraag om een warm kleinschalig project van erkende assistentiewoning met ruime flats te realiseren op een boogscheut van de bekende Hoogstraatse veiling… vandaar dat er gekozen werd voor de naam “De Veiling”.

Jason Jacobs (REALIS):”Gezien de prima locatie en de behoefte aan een dergelijk project in Hoogstraten heeft REALIS doen beslissen om mede hun schouders te zetten onder het project van Residentie de Veiling. In dit project leek het ons essentieel om te werken met een vraaggestuurd woonconcept om alles betaalbaar te houden voor iedere eigenaar en bewoner. Zo kwamen we al snel bij het concept van Digitale Woonassistent (DWA) terecht.

Marc Driesen (DWA):”We vinden het bijzonder fijn mee te kunnen werken aan dit project. De insteek om vraaggestuurd te werken is op ons lijf geschreven. We bieden de investeerders van Residentie De Veiling rust & comfort. Dit doen we door iedere vraag van de bewoners te filteren en oplossingen aan te bieden via ons degelijk netwerk. Op deze manier zal de eigenaar niet op moeten draaien voor mogelijke vragen van bewoners. Meer info geven over wat Digitale Woonassistent allemaal doet in De Veiling (diensten ed).

Voor meer informatie over dit project kan je terecht op volgende gegevens:

Website project

REALIS

www.realis.be

03 259 02 10

Contact@realis.be

DIGITALE WOONASSISTENT

www.digitalewoonassistent.be

014 49 59 20

Info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search