DG Woonprojecten kiest voor Digitale Woonassistent

woonprojecten_dwa
DG Woonprojecten kiest voor Digitale Woonassistent

DG Woonprojecten o.a. onder leiding van Dirk Schoenmaekers creëert met blok C binnen Parkresidentie Dr Boon een nieuwe vorm van zorgzaam wonen pal in het centrum van Vosselaar. Via een kempische samenwerking met Digitale Woonassistent (DWA) betalen de bewoners enkel voor de diensten & zorg die ze nodig hebben.

Parkresidentie Dr Boon is reeds zeer gekend binnen Vosselaar. Met de centrale ligging van het project en de prachtige binnentuin wisten ze reeds vele mensen uit Vosselaar te overtuigen.

Dirk Schoenmaekers (DG Woonprojecten) :” Met blok c willen we de laatste residentie met 11 appartementen binnen Parkresidentie Dr Boon positioneren rond het thema zorgzaam wonen. Het volledige gebouw wordt drempelloos gerealiseerd met een fietsenlift in de kelder en een mooie gemeenschappelijke parktuin met moestuin. Dit alles pal in het centrum van Vosselaar met alle winkels op wandelafstand. De zachte doorsteek voor fietsers en wandelaars komt rechtstreeks in het centrum uit. We denken dat dit ideaal is voor vitale senioren die toekomstgericht veilig willen zitten. Maar ook voor personen met een beperking of minder mobiele personen.
We kozen voor een samenwerking met DWA omdat we op zoek waren naar een vraaggestuurd woonconcept. In blok c dient iedere bewoner uitsluitend te betalen voor de diensten die ze nodig hebben en dat is een succes. Ook leveren ze vanuit DWA een APP op maat van de residentie wat ons hedendaags in de woonmarkt zet.

Marc Driesen (DWA) :” We zijn bijzonder blij dat we samen met “DG Woonprojecten” een betaalbaar & vraaggestuurd woonconcept kunnen realiseren. Enerzijds bieden we alle investeerders een zorgeloze investering. Alle vragen rond hun pand worden door DWA verwerkt en opgelost zonder dat de eigenaar hier extra inspanningen voor dient te doen. Uiteraard vragen we de toestemming indien er ingrijpende zaken dienen te gebeuren. Anderzijds zijn we met DWA het centrale aanspreekpunt voor iedere bewoner en de familie van deze bewoner. Wanneer er bijvoorbeeld een vraag/probleem is met de verwarming kunnen ze bij ons terecht. Maar evengoed voor het aanvragen van een poetsvrouw, gezinszorg, een rollator en een mantelzorgpremie. We groeien mee met iedere bewoner en daar zit het succes van ons concept. De APP die we aanbieden per woonproject maakt het mogelijk om snel en duidelijk te communiceren met de bewoners & familieleden die reeds digitaal zijn. Voor zij die nog niet digitaal zijn: geen paniek. We zijn ook 24/7 bereikbaar per telefoon.

Voor meer informatie kunnen jullie terecht op onderstaande links :

Domestic Makelaars :

+32 14 61 03 86

website:

Dr Boon – zorgzaam wonen ( met link

https://domestic.be/nl/nieuwbouw/parkresidentie-dr-boon-zorgzaam-wonen-in-de-kern-van-vosselaar/vosselaar-2350/82# )

 

Digitale Woonassistent :

 014 49 59 20

Info@digitalewoonassistent.be  I  www.digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search