Aannemer Vanhout kiest in Lanaken voor software Digitale Woonassistent

vanhout
Aannemer Vanhout kiest in Lanaken voor software Digitale Woonassistent

Vanhout leverde als aannemer in december 2017 het prachtige project Residentie Molenhoek te Lanaken op. Daar Vanhout streeft naar een vlekkeloze naservice doen ze in dit project beroep op de software van Digitale Woonassistent (DWA). Dit om alle vragen, problemen en klachten rond het gebouw na oplevering verder op te volgen.

Frederick Valkenborgh (Projectleider Vanhout) : “ In Residentie Molenhoek te Lanaken proberen we voor de eerste maal de software van Digitale Woonassistent. Alle eigenaars en bewoners contacteren de gespecialiseerde medewerkers van DWA met alle vragen of opmerkingen over het gebouw. Deze vragen worden in de software per pand/persoon geregistreerd en toegewezen aan de persoon die dit dossier ter harte dient te nemen. Via de softwarelicentie van DWA kunnen we als Vanhout zeer kort op bal spelen per vraag en hebben we een totaaloverzicht van alle binnenkomende en afgesloten dossiers. Indien gewenst kunnen we zelfs rapportjes uit het systeem halen om zo conclusies te kunnen formuleren. Door te leren uit deze data kunnen we onze volgende projecten nog beter van dienst zijn.

Marc Driesen (DWA ) : “ Voor DWA is het een hele eer dat aannemer Vanhout in Residentie Molenhoek met onze software werkt na oplevering. De communicatie tussen de uitbater van de assistentiewoningen en Vanhout als aannemer wordt hierdoor efficiënter en transparant. Dit leidt tot een betere relatie met de eindklant.

Meer info ?

Surf naar www.vanhout.be

Mail naar info@digitalewoonassistent.be of surf naar www.digitalewoonassistent.be

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Start typing and press Enter to search