Vastgoedontwikkelaar Willemen Real Estate kiest voor uitbatingsconcept van DWA

Willemen Real Estate
Vastgoedontwikkelaar Willemen Real Estate kiest voor uitbatingsconcept van DWA

De Willemen Groep is de grootste familiale Belgische bouwgroep. In Mechelen realiseert ze in eigen ontwikkeling 59 erkende assistentiewoningen tegen de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt en dit in een nieuwe levendige woonwijk, eveneens een realisatie van de Mechelse bouwfirma. Om de servicecomponent zo betaalbaar mogelijk te houden doen ze beroep op het uitbatingsconcept van Digitale Woonassistent in samenwerking met uitbater AW Pro vzw.

Bij erkende assistentiewoningen zijn er 2 sleutels tot succes : de prijs van het vastgoed en de servicecomponent dienen perfect in evenwicht te zijn + er dient zoveel mogelijk vraaggestuurd gewerkt te worden.

Philippe De Waegeneer (afdelingshoofd Willemen Real Estate) : “ In Mechelen is er behoefte aan betaalbare assistentiewoningen. Vanuit onze expertise binnen Willemen zijn we dag 1 gestart om het gebouw zo kwalitatief mogelijk te ontwerpen tegen een zeer betaalbare prijs. Nadien zijn we in gesprek gegaan met uitbater AW Pro die in staat was om een hedendaagse servicecomponent samen te stellen die betaalbaar is en perfect inspeelt op de hedendaagse behoeften bij de bewoners, de kinderen van de bewoners en de professionals. Hun digitale aanpak geeft de lokale woonassistent opnieuw de tijd om aandacht te geven aan de bewoners + geeft terzelfde tijd de kinderen de mogelijkheid om via hun app op maat van de residentie hun ouders op te volgen en te ondersteunen vanop afstand.

Marc Driesen (Commercieel Directeur DWA) : “ We vinden het bij DWA een hele eer om samen te kunnen werken met het grootste familiale bouwbedrijf in België. Het was bijzonder fijn om aan te voelen dat je een woonproject kan realiseren in 100% overleg en wederzijds respect. Residentie Guldendijk te Mechelen zal een warme thuis worden voor vele senioren. De senioren en hun familie kunnen steeds beroep doen op ons gespecialiseerd contactcenter en onze professionele woonassistent ter plaatse. Dit ondersteund door hedendaagse technologie.Via onze app op maat van de residentie bieden we een prachtig mobiel platform dat bewoners, kinderen van de bewoners en professionals met elkaar in contact brengt.

Ben je opzoek naar meer info?

Surf naar :

www.guldendijk.be

www.digitalewoonassistent.be / info@digitalewoonassistent.be / 014 49 59 20

Start typing and press Enter to search