Vastgoedontwikkelaar Resiterra kiest voor Digitale Woonassistent

Resiterra
Vastgoedontwikkelaar Resiterra kiest voor Digitale Woonassistent

Resiterra is gespecialiseerd in binnenstedelijke ontwikkelingen. In Leuven staan ze garant voor een ontwikkeling van 897 units verspreid over 3 sites waarvan al een gedeelte werd opgeleverd. Eén aanspreekpunt voor alle eigenaars en bewoners is de opzet van de samenwerking met Digitale Woonassistent (DWA).

Wooncomfort, duurzaamheid en sociale verwevenheid zijn de troeven waar Resiterra voor wil staan in zijn ontwikkelingen.

Erik Van Hoof (Directeur Resiterra NV) : “ We merken dat kopers en bewoners steeds sneller verdergeholpen willen worden wanneer ze een vraag of probleem hebben. Vooral vragen rondom het gebouw willen we vanaf dag 1 op een zeer hoog niveau van Customer Service aanbieden omdat dit de meest voorkomende zijn. Via onze partner Digitale Woonassistent kunnen onze klanten vragen stellen over hun privatieve delen en over hun gemeenschappelijke delen. Dit kunnen ze doen per telefoon maar ook via een APP op maat van de residentie die Resiterra via DWA ter beschikking stelt.

Marc Driesen (Commercieel Directeur DWA) : “ Stap 1 leggen we het accent op wonen. Dit doen we omdat dit één van de meest cruciale werkpunten in het nieuwbouwlandschap is. Nadien bieden we iedere eigenaar of huurder de mogelijkheid om facultatief een upgrade te nemen naar ons diensten- en/of zorgpakket. Op deze manier werken we vraaggestuurd, wat de meest betaalbare en eerlijke manier van werken is naar de klant toe.

Ben je opzoek naar meer info?

Surf naar :

www.resiterra.be

www.digitalewoonassistent.be / info@digitalewoonassistent.be / 014 49 59 20

Start typing and press Enter to search