Vastgoedontwikkelaar LEAD kiest voor DWA

vastgoedmakkelaar_LEAD
Vastgoedontwikkelaar LEAD kiest voor DWA

Pal in het centrum Steenokkerzeel gaat LEAD 32 prachtige assistentiewoningen bouwen in samenwerking met het uitbatingsconcept van Digitale Woonassistent (DWA). Dit concept staat voor kwalitatief en betaalbaar wonen.

Bestuurder Peter Vereycken (LEAD) : ” Een succesvol project van assistentiewoningen staat of valt met een goede samenwerking tussen uitbater en ontwikkelaar. We willen als ontwikkelaar slimme assistentiewoningen bouwen. Met slim bedoelen we : architecturaal goed doordacht en energiezuinig. Maar om het verhaal compleet te maken hadden we ook een innovatief betaalbaar uitbatingsconcept nodig die begrijpt wat de hedendaagse senior naar opzoek is. Dit vonden we bij DWA.”

Commercieel Directeur Marc Driesen (DWA) : “ Vanaf stap 1 werden we bij het project betrokken via LEAD. We kregen de vraag of het mogelijk was om een servicecomponent te ontwerpen die betaalbaar is voor iedere senior. De betaalbaarheid diende hand in hand te gaan met de hedendaagse wensen van de bewoner en de kinderen van de bewoner. Dit bieden we via ons gespecialiseerd contactcenter en onze app op maat van de residentie. Op deze manier zal de lokale woonassistent zich kunnen focussen op alle vragen van de bewoners.”

Meer info :

www.leadcompany.be

www.digitalewoonassistent.be of mail naar info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search