Van assistentiewoning naar slim appartement

slim appartement
Van assistentiewoning naar slim appartement

Er is momenteel een zeer sterke strategische wijziging aan de gang in de Vlaamse vastgoedwereld. Tot een jaar geleden hadden zeer veel ontwikkelaars nog steeds de focus gelegd op assistentiewoningen. Maar dit is verleden tijd…

Door het sterker worden van de thuiszorg kan een senior steeds langer in een thuissituatie blijven wonen. Assistentiewoningen dienen daardoor nog meer hun USP’s aan te scherpen om een toegevoegde waarde voor alle senioren aan te kunnen tonen.

Ook is de senior van 5 jaar geleden niet meer de senior van vandaag. De huidige senior is opzoek naar een woonformule die mee kan groeien met zijn of haar behoefte op gebied van wonen, diensten & zorg. Een senior wil dus niet langer betalen voor een heleboel nuttige diensten die hij of zij nog niet nodig heeft.

Door deze evolutie beginnen vastgoedontwikkelaars in Vlaanderen anders te ontwerpen. We zien steeds vaker nieuwbouwappartementen in de markt komen met een slim concept rond wonen, diensten en zorg op afroep wat een gezonde evolutie is. Hierdoor zal wonen voor een senior aanzienlijk goedkoper worden en op maat.

Willen jullie meer weten over wonen en diensten op maat in nieuwbouwprojecten ?

Mail dan naar : info@digitalewoonassistent.be

Telefoneer naar : 014 49 59 20

Start typing and press Enter to search