Software Digitale Woonassistent brengt veel geld op

software DWA2
Software Digitale Woonassistent brengt veel geld op

Digitale Woonassistent (DWA) heeft voortaan ook een geïntegreerd automatisch facturatieprogramma. En dit brengt geld op…

DWA staat reeds bekend als de enige totaalsoftware voor assistentiewoningen in Vlaanderen. Maar nu gaan ze nog een stapje verder. Vanaf heden bevat het pakket een geïntegreerd automatisch facturatiepakket en dit spaart de exploitatie vzw’s veel geld uit per jaar !

Het absolute voordeel voor de DWA klanten : het kost hen géén eurocent meer.

Marc Driesen – Digitale Woonassistent :”De software van DWA bevat alle nodige gegevens om je exploitatie perfect mee te organiseren. Tot heden toe merkten we aan onze klanten dat er behoefte was aan een facturatiemodule die zeer eenvoudig was in gebruik. En daar zijn we in geslaagd. Het enige wat de woonassistent of beheersinstantie dient te doen, is het éénmalig ingeven van de bewonersgegevens met de bijhorende intrededatum. Vanaf dan maakt de DWA-software automatisch alle facturen aan naar alle bewoners en eigenaars toe. Indien gewenst kan de DWA-software optioneel een koppeling op maat maken met het boekhouderspakket van de residentie.

Het absolute voordeel hiervan is dat een beheersinstantie minimum 8 werkuren per maand zal uitsparen. Enkel deze meerwaarde betaalt 100% van de DWA-software kost terug.

Wanneer we hierbij het rendement meten van onze efficiënte opvolging van : prospecten, gebouwbeheer, onderhoudscontracten & tickets, kunnen we besluiten dat de DWA-software een residentie heel wat geld kunnen opleveren.

Voor meer info mail naar info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search