Residentie De Schans te Mol kiest voor DWA

residentie_de_schans
Residentie De Schans te Mol kiest voor DWA

Residentie De Schans is een kleinschalig nieuwbouwproject van 32 erkende assistentiewoningen gelegen op een top- locatie in Mol centrum. Om hun toekomstige bewoners een kwalitatieve omkadering te bieden hebben ze ervoor gekozen om samen te werken met Digitale Woonassistent (DWA).

Er komen steeds meer assistentiewoningen op de markt. Het is dus de kunst om op een goede locatie een hedendaags zorg- en woonconcept aan te bieden tegen een betaalbare prijs. En dat is waar Residentie De Schans voor wil staan.

Francois Ligtvoet (Bestuurder VZW Wonen met Zorg, de beheerinstantie van Residentie) De Schans) : “ De senioren van vandaag zijn niet meer de senioren van 5 jaar geleden. Ze weten zeer goed wat ze willen en zijn opzoek naar een woonproject op een centrale locatie in een dorp of stad. Met Residentie De Schans zijn we gelegen in het hart van Mol. Tegenover het H. Hart ziekenhuis, achter het Rondplein (wekelijkse markt en dierenmarkt), tavernes,… De ideale locatie! Los van het wonen zoekt een senior ook een omkadering die mee kan groeien met zijn/haar behoefte. En dit is exact wat we wensen te bieden in samenwerking met DWA. DWA zal namelijk fungeren als back-up van onze woonassistent”.

Marc Driesen (Commercieel Directeur DWA) : “ We zijn trots dat we partner kunnen zijn in een woonproject dat zeer goed doordacht is. Niet alleen is het project gelegen op een prima locatie, ze hebben ook gedacht aan een ergonomisch architecturaal plan. Hierboven bieden we met DWA de uitbater een CRM software pakket aan waarmee zeer gestructureerd uitgebaat kan worden. Alle vragen, problemen en klachten rond wonen, diensten en zorg kunnen eenvoudig geregistreerd worden, gekanaliseerd worden en worden opgevolgd. Aanvullend kan iedere investeerder, bewoner of familie van de bewoner inbellen van 8 tot 18.00 op het gespecialiseerd contactcenter van DWA.

Op deze manier kan er op iedere moment van de dag expertise aan de telefoon geboden worden en kan de lokale woonassistent zich focussen op de bewoners.

Een win-win voor iedereen…

Voor meer info :

www.residentiedeschans.be

www.digitalewoonassistent.be

Telefoneren kan ook naar 014 49 59 20

Start typing and press Enter to search