One stop shop : syndicus, diensten en zorg

Wat als een eigenaar of bewoner de mogelijkheid krijgt om via 1 telefoonnummer of APP op maat van de residentie alles…

Onestopshop
One stop shop : syndicus, diensten en zorg

Wat als een eigenaar of bewoner de mogelijkheid krijgt om via 1 telefoonnummer of APP op maat van de residentie alles kon regelen rond wonen, diensten en zorg : zou dat niet fantastisch zijn ?

Nieuwbouwvastgoed zit in een stroomversnelling!

Er worden steeds meer appartementen gebouwd omdat zowel jong & oud kleiner wil gaan wonen op een goede locatie. Assistentiewoningen hebben nog steeds hun toegevoegde waarde maar maken steeds meer plaats voor appartementen waar men op afroep alles voor zich kan laten regelen.

“Mensen willen de lusten van het wonen en niet de lasten ” zegt Marc Driesen van Digitale Woonassistent. Momenteel kent iedere eigenaar en huurder de functie van een syndicus. Een syndicus zorgt op een professionele manier dat alle vragen rond de gemeenschappelijke delen goed worden opgevolgd. Maar wat met de privatieve delen ? Moeten jonge koppels, alleenstaande ouders of senioren zelf vragen en problemen oplossen ? En is het mogelijk om iets te melden via een APP en dit real time op te volgen ?

Vanuit Digitale Woonassistent hebben we ervaren dat er een oplossing diende te komen voor de 3 grote doelgroepen in nieuwbouwvastgoed :

Starters : jonge koppels

Jonge koppels hebben vaak een zeer druk leven. Ze werken zeer hard langs de ene kant en leven voluit aan de andere kant. Er is steeds minder ruimte om energie te willen steken in het oplossen van een lekkende kraan of het zoeken van een huishoudhulp. Ze willen op enkele seconden via hun smartphone digitaal ( APP ) een vraag kunnen stellen en vanaf dan de status van het dossier kunnen opvolgen.

Alleenstaande ouder(s)

Wanneer je als ouder er alleen voor staat is het leven bijzonder complex en is iedere minuut met je kinderen kostbaar. Met plezier willen ze geholpen worden met allerlei tijdrovende vragen rond technische zaken van het gebouw of met algemene diensten in het huishouden.

Senioren

Vanaf de leeftijd van 60 jaar beginnen senioren steeds meer aan de toekomst te denken. Als ze vastgoed kopen of verhuizen denken ze zeer goed na. Ze zoeken naar een woonformule dat mee kan groeien met hun vragen en eventuele noden rond wonen, diensten en zorg.

 

Wil je graag meer info over deze totaaloplossing ?

 

Surf dan naar https://digitalewoonassistent.be/syndicusplus/of mail naar info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search