Neem je omkadering mee naar zee!

neem je omkadering mee naar zee
Neem je omkadering mee naar zee!

Er zijn meer dan 120.000 tweede verblijven aan de belgische kust waarvan minimum 74% bewoond worden door senioren. Zou het niet fijn zijn dat ze hun omkadering die ze thuis hebben mee kunnen nemen naar het 2e verblijf aan zee ?

Er worden steeds meer nieuwbouwappartementen gebouwd aan zee. Ook zien we, nog meer dan vroeger, een trend dat senioren naar de belgische kust trekken wanneer ze op pensioen gaan.

Vele senioren die deze stap zetten denken steeds meer aan de verdere toekomst. Op de moment van aankoop gaat het met velen nog fantastisch goed en ligt het accent op comfort. Maar wat wanneer het wat minder begint te gaan ? De momenten dat ze aan zee zijn, zijn de kinderen niet kort bij hen en dienen ze alles zelf te regelen. Gaan ze dan nog wel zoveel naar de zee kunnen komen ? Kunnen de kinderen van op afstand opvolgen en mee helpen aansturen ?

Al deze vraagtekens worden weg genomen door het concept iSea.app concept van Digitale Woonassistent. Binnen DWA is er de visie dat je je omkadering mee dient te kunnen nemen naar een 2e of zelfs een 3e adres. “Als je thuis hulp nodig hebt met boodschappen doen dan zal je dit ook wensen aan de kust bijvoorbeeld”.

Via onze iSea.app visie kan in de toekomst ieder 2e verblijf aan de belgische kust aansluiten. Heb je een probleem met de verwarming of met een ander probleem in het gebouw ? Dan kan je dit aan ons 24/7 melden per telefoon of via de APP. Via de APP kan je REAL TIME je vraag opvolgen. Wij sturen dadelijk een professionele technieker en wij sturen aan !

Diensten & Zorg

De meeste 2e verblijvers aan de kust hebben nog een goede gezondheid. Ze kunnen nog veel zelf. Maar we merken dat ze steeds meer vragen beginnen te stellen over het poetsen van de flat, een klusjesdienst of zelfs een noodoproepsysteem in hun flat.

Vragen beginnen te evolueren van diensten naar zorg wanneer de leeftijd van 78 jaar wordt bereikt. Voorbeelden van vragen zijn : heb ik recht op een premie of tegemoetkoming ? Kan je thuisverpleging regelen voor me ? Ik kan ’s nachts niet meer alleen blijven en zoek hiervoor hulp. Kan je een hoog-laag bed voor me regelen en een rollator,…

Kort samengevat : voor al je vragen, problemen en klachten rond wonen, diensten en zorg kan je terecht op 1 centraal punt. Je hebt zelf de volledige controle in handen en indien gewenst kan je eigen netwerk (vb.dochter/zoon) vanop afstand opvolgen.

Heb je hierover nog vragen of wil je als ontwikkelaar, syndicus of bewoner graag meer info?

Mail naar info@digitalewoonassistent.be of surf naar www.digitalewoonassistent.be

Per telefoon zijn we te breiken op 014 49 59 20

Start typing and press Enter to search