G’oudendag kiest voor Digitale Woonassistent

G'oudendag & DWA
G’oudendag kiest voor Digitale Woonassistent

Digitale Woonassistent (DWA) wordt via G’oudendag actief in de gemeenten Overpelt & Neerpelt.

In de provincie Limburg kan je bij G’oudendag terecht voor het kopen of huren van een woning, appartement of assistentiewoning.

Irma De Brouwer (Vastgoedconsulent G’oudendag ) : “Ik ben in de loop der jaren gespecialiseerd in serviceflats & assistentiewoningen. We zien momenteel in de markt dat senioren opzoek zijn naar een centraal aanspreekpunt in de regio voor al hun vragen rond wonen, diensten & zorg. Dit is waar we met G’oudendag voor staan. Om dit professioneel te kunnen beheren doen we met G’oudendag beroep op de software van DWA. De software gebruiken we om al deze vragen rond wonen, diensten en zorg te registreren, kanaliseren en op te volgen. Het contactcenter van DWA zorgt ervoor dat ik me als lokale vastgoedconsulent kan focussen op de bewoners doordat alle vragen stap 1 gefilterd wordt door het gespecialiseerd contactcenter.

Marc Driesen ( Commercieel Directeur DWA) : “ Vanuit DWA zijn we blij om mee te kunnen werken aan de projecten en de toekomst van G’oudendag. Door beroep te kunnen doen op de lokale expertise van G’oudendag kunnen we op maat werken in de gemeente Overpelt en Neerpelt.

Wil je graag meer info ?

G’oudendag

www.assistentie-woningen.com of https://goudendagvastgoed.be/nl/

Mail naar : Irma@goudendag.be

Telefoneer naar : 0478 61 62 82

Digitale Woonassistent

www.digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search