Een woonassistent voor 1,5€/dag

dwa_woonassistent
Een woonassistent voor 1,5€/dag

Tijdens de vakantieperiode heeft Digitale Woonassistent (DWA) het steeds drukker. Iedere lokale woonassistent van een assistentiewoningcomplex heeft ook recht op vakantie en om te kunnen genieten van een zorgeloos weekendje uit, niet ?

Door je woonassistent te laten werken in het softwarepakket van DWA stap je als uitbater in een hele andere wereld. Plots wordt alles veel eenvoudiger en aangenamer. De woonassistent kan op eender welk moment haar telefoon doorschakelen naar het gespecialiseerd contactcenter van DWA doordat zij werken in hetzelfde softwarepakket dan hen. Met andere woorden : ze nemen de telefoon op met de naam van de residentie en kunnen perfect vederwerken in de dossiers waar de lokale woonassistent mee bezig was. Het DWA contactcenter voegt zaken toe aan het dossier of doet verdere stappen om een dossier verder af te werken.

Enkel en alleen op deze manier kan er comfortabele continuïteit gecreëerd worden voor de woonassistent en zijn bewoners. De woonassistent kan op deze manier perfect op vakantie gaan zonder dat al haar werk zal blijven liggen en de bewoners blijven een persoonlijk aanspreekpunt hebben.

Wanneer je kijkt naar het kostenplaatje kan je het ook niet laten liggen. Vanaf €1,5/dag per bewoonde flat bieden we een woonassistent op afstand tijdens de kantooruren. Bij deze woonassistent op afstand kunnen alle bewoners & eigenaars terecht met hun vragen en problemen. Alles zal transparant geregistreerd worden in de software en de nodige acties zullen ondernomen worden.

Wil je graag meer info ?

Mail naar info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search