DIGITALE WOONASSISTENT WINT EERSTE ZORGINNOVATIEPRIJS KEMPEN

zorginnovatieprijs_kempen_banner
DIGITALE WOONASSISTENT WINT EERSTE ZORGINNOVATIEPRIJS KEMPEN

Het Health & Care Network Kempen heeft vanavond voor de eerste keer de Zorginnovatie Kempen uitgereikt. Uit vier genomineerden koos de jury de Digitale Woonassistent uit Turnhout. De uitreiking gebeurde tijdens het jaarlijkse Netwerk Event.

Meer dan 130 aanwezigen uit verschillende sectoren zakten dinsdagavond af naar de campus van Thomas More in Turnhout voor de bijeenkomst om kennis te maken met innovaties in de zorg uit de Kempen. Het plenaire gedeelte werd afgesloten door de uitreiking van de Zorginnovatieprijs Kempen. Die heeft tot doel vernieuwing te stimuleren en in de kijker te zetten. Als winnaar kwam de Digitale Woonassistent uit de bus, die onlangs nog bij Made in Kempen in het nieuws kwam met een belangrijke nieuwe klant.

Drie ambassadeurs
Digitale Woonassistent is een digitaal secretariaat in Turnhout dat gespecialiseerd is in wonen, diensten en zorg en dat ingezet kan worden in assistentiewoningen, appartementen en bij mensen thuis. Bovendien kunnen ook vastgoedontwikkelaars, syndici, technici, thuisverpleegkundigen en dienstenchequemedewerkers een beroep doen op de software & applicatie van DWA.

Op dezelfde bijeenkomst werden de drie andere genomineerden voor de prijs verkozen tot ambassadeurs van het netwerk: Michel Tops (TopFoods), Roel Smoders (Acti84heath) en Hans Versmissen (Entusia). Het Health & Care Network Kempen wil een brug slaan tussen ondernemerschap en zorg om zorginnovatie in de Kempen een boost te geven en internationaal op de kaart te zetten.

Start typing and press Enter to search