Cornerstones kiest Digitale Woonassistent Group voor project ‘Residentie Molenhoek’ in Lanaken (65 assistentiewoningen)

Cornerstones
Cornerstones kiest Digitale Woonassistent Group voor project ‘Residentie Molenhoek’ in Lanaken (65 assistentiewoningen)

Cornerstones, met zetel in Kontich, is reeds jaren actief in de ontwikkeling van residentieel vastgoed met focus op assistentiewoningen en Assisted Living. Daarmee speelt het ontwikkelingsbedrijf in op de veranderende maatschappij en creëert het een uitzonderlijke woon- en leefomgeving voor wie wil wonen of investeren in een veilige, zorgeloze, comfortabele en toekomstgerichte plek. Voor ‘Residentie Molenhoek’, gelegen in centrum Lanaken, werd een samenwerking onderschreven met AW Pro VZW die de taak van beheersinstantie zal waarnemen, samen met de Digitale Woonassistent (DWA).

Koen Ickroth (CEO Cornerstones CVBA): “Het bouwen en uitbaten van een assistentieproject is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als projectontwikkelaar trachten we op basis van een aantal slimme en toekomstgerichte oplossingen een uniek woonconcept te ontwikkelen. Daarnaast moet het ook kwaliteitsvol én betaalbaar zijn, waarbij het zorg- en servicegedeelte kan meegroeien met de bewoner. Dit laatste vonden we bij de Digitale Woonassistent voor ons project ‘Residentie Molenhoek’ in centrum Lanaken.

Marc Driesen (Zaakvoerder DWA): ”Senioren willen betalen voor diensten & service die ze nodig hebben. De tijden van serviceflats die aanbodgericht werken zijn definitief voorbij. Daarom is het belangrijk om in assistentieprojecten een zeer degelijke betaalbare basis te voorzien die kan doorgroeien tot een volwaardig zorgconcept die per flat op maat uitgewerkt kan worden. Dit bieden we aan in al onze projecten en nu dus ook in Residentie Molenhoek.”

Cornerstones zal zich in de toekomst verder richten op de ontwikkeling van gemengde woonprojecten op maat van jong & oud. Denken we hierbij aan studenten, thuisverlaters, jonge gezinnen en alleenstaande ouders die perfect in harmonie kunnen samenwonen met medioren en senioren.

In dit concept zal de service op afroep die de Digitale Woonassistent kan aanbieden, ongetwijfeld een meerwaarde kunnen betekenen.

www.digitalewoonassistent.be / Info@digitalewoonassistent.be

Start typing and press Enter to search