Appartementen

Wanneer we kijken naar het huidge landschap van nieuwbouwappartmenten in Vlaanderen merken we dat 62% verkocht worden aan 55 plussers.

Bewoners zijn vaak senioren, alleenstaande ouders of startende koppels.

Bewoners in nieuwbouwappartmenten willen stap 1 een transparante en snelle service rond het thema “wonen”. Ze willen op ieder moment van de dag hun vraag kunnen stellen en opvolgen.

Om de gewenste snelheid en personaliseerbaarheid te bereiken van deze klanten bieden we met DWA de mogelijkheid om het gebouw en de service te digitaliseren. Wanneer we nadien de digitalisatie koppelen aan de menselijke touch ( contactcenter, woonassistent, conciërge ) dan kom je tot het totaalproduct van Digitale Woonassistent.

Aanvullend kunnen de bewoners een upgrade nemen naar diensten & zorg.

Dit maakt het mogelijk om via de telefoon of app je vragen te stellen rond een poetsvrouw, tuinman, boodschappen aan huis, een ziekenhuisbed, een rolstoel, een premie,…

Download hier de fiche rond diensten & zorg.

“ Indien men wil, maken we van ieder appartement een assistentiewoning... “

Ik zou graag wonen in een assistentiewoning … Maar ik wil nog niet betalen voor een service die ik nog niet nodig heb !!

  • “ Als ontwikkelaar willen we al onze klanten zo goed mogelijk helpen. Daarom bouwen we specifiek voor de senioren assistentiewoningen op verschillende locaties in Vlaanderen. Maar Superhuis bouwt ook veel nieuwbouw-appartementen. Als je weet dat meer dan 75% van de kopers van nieuwbouwappartementen ouder zijn dan 60 jaar vonden we het een fantastisch idee dat we via Digitale Woonassistent ook een nuttige service op afroep konden bieden aan de kopers en huurders van deze projecten “
    Superhuis
    www.superhuis.be

CONTACTEER ONS

Digitale woonassistent staat altijd klaar voor U!


Parklaan 46 bus 101
2300 Turnhout
België

E: info@digitalewoonassistent.be
P: +32 14 49 59 20

Naam*

Email*

Onderwerp

Je bericht

Ja, ik ga akkoord met de Privacyverklaring van Digitale Woonassistent.

Ja ik wens mij in te schrijven voor de nieuwsbrief van Digitale Woonassistent.

[recaptcha]